Bra städfirma – Göteborg

Ibland kommer livet i vägen och städningen bortprioriteras. Med ett rent hem mår man oftast bättre så därför rekommenderar vi att boka en städfirma om städningen inte hinns med. Här tipsar vi om städhjälp i Göteborg.

Bor du i Göteborg kan vi varmt rekommendera städfirman Sverige & Co. Ett företag i Göteborg med lång erfarenhet av städhjälp åt både privatpersoner och företag. Sverige & Co erbjuder även tjänster inom:

– Flyttstädning –
Gå in på Sverigeco.se

– Företagsstädning –
Gå in på Svergeco.se

Städfirma – offert

Är det dags att anlita en städfirma för första gången? Då finns det en del att tänka över innan du bokar städhjälp. Läs våra enkla tips:

- Hur ofta behöver du städhjälp? När du vet vad ditt faktiska behov är kan du avgöra om du vill ha städhjälp via abonnemang eller kanske enbart boka in enstaka tillfällen. Vår rekommendation är att till en början boka enstaka tillfällen för att känna av hur mycket städhjälp du behöver framöver.

- Vilken typ av städhjälp behövs? Kanske vill du bara ha hjälp med dammsugning och dammtorkning? Eller så behöver du mer omfattande hjälp som med exempelvis tömning av soptunnor och skura golv. Detta behöver du tänka över innan du bokar städhjälp för att minska risken för trista missförstånd.

- Be om en offert. Det finns en hel del som ska finnas med i en offert för städhjälp:

  • Bostadstyp
  • Husdjur
  • Kvadratmeter och antal rum
  • Hur ofta städningen ska äga rum
  • Fast pris eller timpris
  • Specifika önskemål

Offerta.se ger fler tips på vad du ska tänka på innan du bokar städfirma.